Selecteer een pagina

Onze werkwijze
en welk vastgoed kopen wij?

In de regio Apeldoorn zoeken wij

Bedrijfspanden, Commercieel vastgoed, Woningen etc.

Disclaimer

 

Op deze pagina vindt u de disclaimer van Wijkopenuwvastgoed.nl zoals deze beschikbaar is gesteld door Wijkopenuwvastgoed.nl In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Wijkopenuwvastgoed.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Wijkopenuwvastgoed.nl.

 

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Wijkopenuwvastgoed.nl te mogen claimen of te veronderstellen.

Wijkopenuwvastgoed.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande melding. Wijkopenuwvastgoed.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Wijkopenuwvastgoed.nl op deze pagina.

Onze voordelen

Z

Elk soort vastgoed mogelijk

Z

Zeer snelle afwikkeling

Z

100% kosteloos en vrijblijvend

Z

Verkoop en terughuren mogelijk

Z

Directe aanbetaling mogelijk

Z
Binnen 24 uur een bod

Wat is uw vastgoed waard?

Neem contact met ons op en ontvang snel een bod

Bel met ons

Tel. 055 303 0938

Ons adres

Baron Sloetkade 321, 7321 ZZ Apeldoorn
KvK: 86611836

Email

contact@wijkopenuwvastgoed.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 09.00 tot 16.00 uur

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?